Relacja z konferencji „Certyfikowanie produktów tradycyjnych elementem konkurencyjności regionu”

Z przyjemnością informujemy, że z roku na rok z obszaru naszego działania przybywa coraz więcej produktów tradycyjnych na listę Ministerstwa Rolnictwa i Rozwoju Wsi. Może nie dominujemy w skali kraju, ale dzięki wymianie doświadczeń poprzez udział w konferencjach i wyjazdach studyjnych, tych certyfikowanych produktów będzie coraz więcej, co w znacznym topniu przyczyni się na poprawę konkurencyjności na obszarach wiejskich.
Przedstawiamy Państwu relację fotograficzną z przebiegu konferencji „Certyfikowanie produktów tradycyjnych elementem konkurencyjności regionu” , która odbyła się 22 września 2017 r. w Żaganiu.
Dziękujemy wszystkim za przybycie, a w szczególności osobom, które przedstawiły uczestnikom aktualną wiedzę na temat produktów lokalnych.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *